Rock "N" Roll Gold Chain Lube 4 oz. Eske à 12 stk.

Rock "N" Roll Gold renser ekstra godt og beskytter smører bedre enn alle andre på markedet. Denne vil være den beste å bruke på sykling under vanlige forhold i skogen, om vinteren når det er stabilt kaldt og på bysykler. Den er mer ”tørr” enn Extreme.

Selges i forpakning à 12 stk.
Pris per flaske er 44,- eks. mva.
Pris per eske à 12 stk. er 528,- eks. mva.

kr 660,00
Inklusive MVA
Utsolgt
Referanse:
Forhandlerpris
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Selges i forpakning à 12 stk.
Pris per flaske er 44,- eks. mva
Pris per eske à 12 stk. er 528,- eks. mva

 

Noen tips for påføring av Rock’n’Roll kjedesmurninger:
• Sett kjedet på den største klingen foran og påfør en jevn strøm av R’n’R på kjedet. Ikke vær gnien, denne skal rense samtidig som den smører.
• Når du føler du har fått på nok smørning, Snurr kjedet baklengs i ca 5 sek. Deretter tørker du av ALT. Det er her du får av all skitten fra kjedet. Så tørk til det skinner!
• Ta kjedet ned fra storklinga foran og tørk av restene fra denne også.
• For best resultat, la kjedet være i ro i noen timer. Men det går fint å sykle med en gang. Om du lar kjedet hvile vil R’n’R herde bedre og var lengre.
• Husk å tørke av kjedet etter endt sykling uavhengig om du skal smøre på nytt eller ikke. Dette også føre til lengre levetid for ditt dyrkjøpte utstyr.

Ny påføring bør gjøres etter sykling i våte gjørmete forhold eller når du ser kjedet begynner å få ett ”rust” belegg eller ser tørt ut. Du kan som regel kjenne membranen på kjedet hvis det ikke er slitt bort. Brukt riktig kan R’n’R var overraskende lenge.

Produktdetaljer
Forhandlerpris
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn