Rock "N" Roll Absolute Dry Chain Lube 16 oz. Eske à 6 stk.

Kjedeolje til bruk på landeveissykler. Dette er spesialsmørningen for bruk på landeveissykler. Denne er laget spesielt for å motvirke det fine tørre støvet som legger seg på drivverket under landeveissykling. Denne er den tørreste og reneste smørningen fra Rock 'N' Roll.

Selges i forpakning à 6 stk.
Pris per flaske er 96,- eks. mva
Pris per eske à 6 stk er 576,- eks. mva


kr 576.00
Inklusive MVA
Referanse:
Forhandlerpris
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Selges i forpakning à 6 stk.
Pris per flaske er 96,- eks. mva
Pris per eske à 6 stk er 576,- eks. mva


Noen tips for påføring av Rock 'N' Roll kjedesmurninger:

  • Sett kjedet på den største klingen foran og påfør en jevn strøm av R’n’R på kjedet. Ikke vær gnien, denne skal rense samtidig som den smører.
  • Når du føler du har fått på nok smørning, Snurr kjedet baklengs i ca 5 sek. Deretter tørker du av ALT. Det er her du får av all skitten fra kjedet. Så tørk til det skinner!
  • Ta kjedet ned fra storklinga foran og tørk av restene fra denne også.
  • For best resultat, la kjedet være i ro i noen timer. Men det går fint å sykle med en gang. Om du lar kjedet hvile vil R’n’R herde bedre og vare lengre.
  • Husk å tørke av kjedet etter endt sykling uavhengig om du skal smøre på nytt eller ikke. Dette også føre til lengre levetid for ditt dyrkjøpte utstyr.


Ny påføring bør gjøres etter sykling i våte forhold eller når du ser kjedet begynner å få ett ”rustbelegg" eller ser tørt ut. Du kan som regel kjenne membranen på kjedet hvis det ikke er slitt bort. Brukt riktig kan Rock 'N' Roll var overraskende lenge.

Produktdetaljer
Forhandlerpris

Spesifikke referanser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn