Om Friksjon

Friksjon eies og drives av Friksjon AS. Nils Arne Haagensen driver Friksjon som et entusiastforetak i tillegg til jobben som nettredaktør.

Friksjon har det norske agenturet på Saracen Bikes, Genesis Bikes, og Omnium Cargo Bikes, Rock 'N' Roll Lubrication og Mucky Nutz Mudguards. Vi er også forhandler av Cinelli-sykler.

Jeg ønsker å tilby de gode produktene som for sykling. Produkter som gjør turen din i skogen eller landeveien litt bedre. Produkter fra de som virkelig elsker sykling og som vil gi noe tilbake.
I tillegg er jeg er opptatt av god kvalitet til en fornuftig pris. Service skal være så bra at du føler hverdagen går litt lettere og at du er glad for at du handlet hos meg.

Friksjon skal engasjere, skape sykkelglede og dermed bringe sporten videre.

Målet med butikken er å få så god økonomi i det hele at jeg kan kjøpe en gammel Hi-Ace med egen logo på. Skal jeg virkelig drømme ser jeg for meg en sosial sykkelbutikk med eget mikrobryggeri med bonsaihage hvor man kan hygge seg med kvalitetsbrygg og røverhistorier etter en sykkeltur.

Kontaktinformasjon

Det er veldig hyggelig at du handler hos meg og vil gjerne at du tar kontakt hvis du har spørsmål om produktene, bestilling, kortbetaling eller andre ting relatert til nettbutikken.

Eier og daglig leder: Nils Arne Haagensen
Epost: post@friksjon-sykkel.no
Mob. 95 22 04 52
Det oppbevares ikke sykler og utstyr på adressen!

Friksjon AS
Org.nr. 998 887 011 MVA
Christian Schous vei 7A
N-0588 OSLO

Forhandlere søkes

Om du driver butikk med enten lokale eller på nett, ta kontakt på mail for å se om vi kan gi deg en forhandlerkonto for Saracen og Genesis sykler, Rock 'N' Roll Lubrication og Mucky Nutz produkter.
Dette medfører at du må oppgi organisasjonsnummer og at du må handle i større kvantum.

Venner av oss

www.saracen.co.uk
www.genesisbikes.co.uk
www.omniumcargo.dk
www.veloking.com
www.hastsykkelbud.no
www.rocklube.com
www.muckynutz.com
www.madison.cc
www.pinkbike.com
www.terrengsykkel.no
www.chumbaracing.com

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn