Rock "N" Roll Absolute Dry Chain Lube smøring

Kjedeolje til bruk på landeveissykler. Dette er spesialsmøringen for bruk på landeveissykler og bysykler. Rock "N" Roll Absolute Dry er laget spesielt for å motvirke det fine tørre støvet som legger seg på drivverket under landeveissykling. Denne er den tørreste og reneste smørningen fra Rock 'N' Roll.

Les merShow less
kr 99.00 (inkl. mva)
Velg flaskestørrelse
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Noen tips for påføring av Rock 'N' Roll kjedesmøringer:

  • Sett kjedet på den største klingen foran og påfør en jevn strøm av R’n’R på kjedet. Ikke vær gnien, denne skal rense samtidig som den smører.
  • Når du føler du har fått på nok smørning, Snurr kjedet baklengs i ca 5 sek. Deretter tørker du av ALT. Det er her du får av all skitten fra kjedet. Så tørk til det skinner!
  • Ta kjedet ned fra storklinga foran og tørk av restene fra denne også.
  • For best resultat, la kjedet være i ro i noen timer. Men det går fint å sykle med en gang. Om du lar kjedet hvile vil R’n’R herde bedre og vare lengre.
  • Husk å tørke av kjedet etter endt sykling uavhengig om du skal smøre på nytt eller ikke. Dette også føre til lengre levetid for ditt dyrkjøpte utstyr.
  • Ny påføring bør gjøres etter sykling i våte forhold eller når du ser kjedet begynner å få ett ”rustbelegg" eller ser tørt ut. Du kan som regel kjenne membranen på kjedet hvis det ikke er slitt bort. Brukt riktig kan Rock 'N' Roll var overraskende lenge.
Les merShow less
Produktdetaljer
10 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn